ZEN zijn of worden

Hoi, ik doe samen met 4 collega Medium avonden organiseren bij mij Thuis in Lommel onder genot van een drankje en de gezelligheid van samen zijn.
Op deze speciale bijeenkomsten kun je, je vragen stellen over je levenspad in het verleden, in het heden en in de toekomst, je kunt een massage krijgen of Reiki ondervinden wat dat met je doet, krijttekeningen zelf maken en te horen krijgen wat jij van uit je eigen gevoel / gedachte of onderbewustzijn hebt getekend en advies krijgen om je vooruit te helpen in je problemen en deze voorgoed op te lossen.
Heb je last van een  ontsteking in of aan je lichaam, dan proberen wij dit te verhelpen door handoplegging of wil je weten wat de kaarten over je zeggen.
Bij de binnenkomst drinken we gezellig een drankje en praten we gezamenlijk 10 – 15 minuten om kennis te maken, daarna kies jij zelf een Medium uit waardoor jij geholpen wilt worden en in de laatste 15 minuten van de avond, welke avond 1  1/2 uur duurt, kun je vragen stellen aan ieder Medium over jezelf, je kinderen, je overleden ouders of over wie dan ook.
Naast deze gezellige avond blijven we contact houden en staan we klaar om je behandeling verder te zetten, eventueel in een prive consult of telefonisch.

De groepen bestaan uit maximaal 10 mensen en kosten voor een avond € 21, 95 inclusief materiaal en drankjes en zijn vanaf 19.00 of vanaf 21.00 uur op dinsdag of donderdagavond.

Heb je interesse meld je aan via het aanmeldingsformulier en we zien je snel.

Je Levenspad.